AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yüzük taşı görmek

Kahve falında mavi yüzük taşı görmek

Kahve falında mavi yüzük taşı görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, anne baba duaları alınacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, kazancının günden güne artacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi yüzük taşı gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda şanslısınız.

Kahve falında mavi yüzük taşı görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında mavi taşlı yüzük takmak kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın mavi taşlı yüzük görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi taşlı yüzük almak yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi taşlı gümüş yüzük görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi taşlı yüzük görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş mavi taşlı yüzük görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına yorulur.

Kahve falında mavi taşlı yüzük taktığını görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir