AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi çakıl taşı görmek

Kahve falında mavi çakıl taşı görmek

Kahve falında mavi çakıl taşı görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, kazancında artış olacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında mavi çakıl taşı gördüyseniz:

  • Özel bir durum netlik kazanıyor.

Kahve falında mavi çakıl taşı görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çakıl taşı görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında renkli çakıl taşları görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında ağzında çakıl taşı görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çakıl taşı görmek malının ve parasının çoğalacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında denizden çakıl taşı toplamak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında denizde çakıl taşı görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı inanılır.

Kahve falında yolda çakıl taşları görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir