AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi tabak görmek

Kahve falında mavi tabak görmek

Kahve falında mavi tabak görmek fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında mavi tabak gördüyseniz:

  • Doğru araç gerece sahip olmak zaman kaybını engelleyebilir.

Kahve falında mavi tabak görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk tabak görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına işarettir.

Kahve falında pembe tabak görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, bazen umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında porselen tabak almak yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabakta buğday görmek manevi mutluluğu tadacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında cam tabak kırılması görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işarettir.

Kahve falında kenarı kırık tabak görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına alamet eder.

Kahve falında boş tabak vermek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir