AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen tabak almak

Kahve falında porselen tabak almak

Kahve falında porselen tabak almak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, kendi işini açacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında porselen tabak almak gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliğiniz normal akışının dışına çıkabilir veya olaylar karşısında farklı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında porselen tabak hediye almak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında porselen tabak yıkamak kişinin şifa bulacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz porselen tabak görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında porselen tabak kırmak görmek işlere nazar değeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında porselen tabak kırıldığını görmek çözüm yolları bulamayacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış porselen tabak görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında porselen tabak görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kirli porselen tabak görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir