AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş tabak vermek

Kahve falında boş tabak vermek

Kahve falında boş tabak vermek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş tabak vermek gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.

Kahve falında boş tabak almak borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş tabak görmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalettir.

Kahve falında boş yemek tabakları görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına işarettir.

Kahve falında boş cam tabak görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş tabak toplamak attığı her adımı düşüneceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında boş tabak vermek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, işlerin eski haline döneceğine yorulur.

Kahve falında beyaz boş tabak görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında iki tabak yemek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir