AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe tabak görmek

Kahve falında pembe tabak görmek

Kahve falında pembe tabak görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, ister istemez çok üzüleceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında pembe tabak gördüyseniz:

  • Kişiliğinizde bazı çekişmeler görülebilir.

Kahve falında pembe tabak görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, korkularını yeneceğine alamet eder.

Kahve falında tas tabak görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalet eder.

Kahve falında tabak temizlemek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında tabak toplamak kötü sözler duyulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalettir.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabakta bal yemek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında porselen tabak kırmak görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında tabağa yazı yazmak sosyal hayatında da mutlu olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir