AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta buğday görmek

Kahve falında tabakta buğday görmek

Kahve falında tabakta buğday görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tabakta buğday gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında tabakta buğday görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabak çanak kırmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü tabak görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabaktan su içmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına yorulur.

Kahve falında yemek dolu tabaklar görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulur.

Kahve falında çeyizlik tabak görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına inanılır.

Kahve falında bir tabak meyve görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında naylon tabak görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir