AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk tabak görmek

Kahve falında mavi renk tabak görmek

Kahve falında mavi renk tabak görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk tabak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri iyi tanımanız gerekiyor.

Kahve falında mavi renk tabak görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi tabak görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli tabak görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli cam tabak görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk abiye giymek masrafların altında kalacağına, kazancında da artış meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renk ışık görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte ev görmek sağlığının yerinde olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renkte araba görmek huzur ve saadet bulacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir