AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi sürme görmek

Kahve falında mavi sürme görmek

Kahve falında mavi sürme görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında mavi sürme gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zayıf noktalarından yakalama eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında mavi sürme görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi sürme sürmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi sürme çekmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında göze mavi sürme sürmek işlerin yolunda gideceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözün üstüne sürme çekmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına yorulur.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının gözüne sürme çekmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir