AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze mavi sürme sürmek

Kahve falında göze mavi sürme sürmek

Kahve falında göze mavi sürme sürmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, böylece hayatından memnun olacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında göze mavi sürme sürmek gördüyseniz:

  • Birden öfkeye kapılabilirsiniz.

Kahve falında göze mavi sürme sürmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, barış için adım atacağına delalettir.

Kahve falında mavi sürme sürmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Kahve falında göze yeşil sürme çekmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında göze kırmızı sürme çekmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göze sürme çekmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine delalet eder.

Kahve falında göze sürme çektiğini görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, iş öğreneceğine yorulur.

Kahve falında tek göze sürme çekmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine işarettir.

Kahve falında göze mavi kalem sürmek nasibin bollaşacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir