AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi sürme çekmek

Kahve falında mavi sürme çekmek

Kahve falında mavi sürme çekmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi sürme çekmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların gerçek içeriğini anlamaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi sürme çekmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna işarettir.

Kahve falında göze kırmızı sürme çekmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sürme çekmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına işarettir.

Kahve falında göz sürme çekmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulur.

Kahve falında tek göze sürme çekmek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah sürme çekmek yardıma ihtiyaç duyacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin gözüne sürme çekmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, söz ve yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir