AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkte kumaş görmek

Kahve falında mavi renkte kumaş görmek

Kahve falında mavi renkte kumaş görmek özgüveninin yerine geleceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renkte kumaş gördüyseniz:

  • Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında mavi renkli kumaş görmek zenginliğe, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk kumaş görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte kumaş görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında mavi kadife kumaş görmek bazen umutlarını yitireceğine, maddi zarara gireceğine delalet eder.

Kahve falında mavi ipek kumaş görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kumaş görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli kumaş görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil renk kumaş görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir