AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kadife kumaş görmek

Kahve falında mavi kadife kumaş görmek

Kahve falında mavi kadife kumaş görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kadife kumaş gördüyseniz:

  • Size önemli geri dönüşü olabilecek plan, proje, iş, keyifli aktiviteler veya kişilere odaklanmalısınız.

Kahve falında mavi kadife kumaş görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kadife kumaş görmek güzel bir iş fırsatına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kadife kumaş görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, güven kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mavi kadife elbise görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, işte de mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında mavi kadife görmek ticaretinin genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadife ayakkabı görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kadife pantolon görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadife ceket görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir