AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk kumaş görmek

Kahve falında mavi renk kumaş görmek

Kahve falında mavi renk kumaş görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk kumaş gördüyseniz:

  • Baız masraflar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında mavi renkte kumaş görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, iyilik ve hayır bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk kumaş görmek elindekileri de alıp götüreceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renkli kumaş görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında mavi ipek kumaş görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kadife kumaş görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi kumaş görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu renk kumaş görmek içinin kıpır kıpır olacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli kumaşlar görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir