AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kumaş görmek

Kahve falında mavi kumaş görmek

Kahve falında mavi kumaş görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına inanılır.

Kahve falında mavi kumaş gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu düşünerek, hayatınızdaki stresi azaltmanın yollarını bulmalısınız.

Kahve falında mavi renk kumaş görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte kumaş görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli kumaş görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine yorulur.

Kahve falında mavi kadife kumaş görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, huzur içinde yatacağına delalet eder.

Kahve falında mavi kumaş görmek güç kaybedeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi ipek kumaş görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine rivayet eder.

Kahve falında deri kumaş görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında çok kumaş görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir