AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ipek kumaş görmek

Kahve falında mavi ipek kumaş görmek

Kahve falında mavi ipek kumaş görmek yeni bir sayfa açacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi ipek kumaş gördüyseniz:

  • Duygularınızın kontrolü ele geçirmesinin yapmanız gerekenleri yapmanızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında mavi ipek kumaş görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında ipek kumaş görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı ipek kumaş görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına delalettir.

Kahve falında ipekli kumaş görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ipek kumaş almak sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ipek kumaş görmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, buna rağmen kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında ipek kumaş satın almak hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, evindeki ve işindeki verimin azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir