AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkte kapı görmek

Kahve falında mavi renkte kapı görmek

Kahve falında mavi renkte kapı görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte kapı gördüyseniz:

  • Hızı arttırmak, tavuk yakalamak için aniden kümese koşmakla aynı anlama gelebilir.

Kahve falında mavi renkli kapı görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, insanları kıracağına, üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte kapı görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına işarettir.

Kahve falında mavi renk kapı görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi demir kapı görmek ferahlık veren sözler duymaya, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine inanılır.

Kahve falında mavi kapıdan girmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kapılı ev görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi kapı görmek aşık olacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi tahta kapı görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir