AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk kapı görmek

Kahve falında mavi renk kapı görmek

Kahve falında mavi renk kapı görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında mavi renk kapı gördüyseniz:

  • Kendi tasarrufunuzda olan kaynaklarınızı önemli seçimler yapmak için kullanabilirsiniz.

Kahve falında mavi renkli kapı görmek eğitimlerinin iyi olacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renkte kapı görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, malından ve parasından olacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk kapı görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi tahta kapı görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, başarıların devamlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi kapı görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kapıdan girmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi kapı açmak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına inanılır.

Kahve falında mavi demir kapı görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir