AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kapı görmek

Kahve falında mavi kapı görmek

Kahve falında mavi kapı görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, ticarette yol katedeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, işlerin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kapı gördüyseniz:

  • Yakınınız olan yaşlı bir bayan yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında mavi kapılı ev görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kapıdan girmek yorulacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli kapı görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi tahta kapı görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında mavi demir kapı görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi kapı açmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalettir.

Kahve falında mavi boyalı kapı görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kapı görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir