AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kapılı ev görmek

Kahve falında mavi kapılı ev görmek

Kahve falında mavi kapılı ev görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kapılı ev gördüyseniz:

  • Kendi yargılarınıza güvenmelisiniz.

Kahve falında mavi kapılı ev görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında mavi kapıdan girmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalettir.

Kahve falında mavi tahta kapı görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kapı görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi boyalı kapı görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renkli kapı görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, sorunlarının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renkte kapı görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk kapı görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir