AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kapıdan girmek

Kahve falında mavi kapıdan girmek

Kahve falında mavi kapıdan girmek fakir çocukları giydireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, tatsızlık olacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kapıdan girmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olsa da, bununla bağlantılı konularda borca girmek durumunda değilsiniz.

Kahve falında mavi kapıdan girmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kapıdan girmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kapıyı açıp içeri girmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennet kapısından girmek çok sevinçli haberler alacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında üniversite kapısından girmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir kapıdan içeri girmek başarılarının eksilmeyeceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami kapısından girmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına alamet eder.

Kahve falında dar kapıdan girmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir