AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli kapı görmek

Kahve falında mavi renkli kapı görmek

Kahve falında mavi renkli kapı görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, küslükleri gidereceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya işarettir.

Kahve falında mavi renkli kapı gördüyseniz:

  • Açık açık konuşmak veya fikir alışverişlerinde bulunmak kontrol edilmesi gereken durumların varlığını ortaya çıkartabilir.

Kahve falında mavi renk kapı görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli kapı görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renkte kapı görmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kapılı ev görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kapıdan girmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında mavi demir kapı görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, markasını duyuracağına yorulur.

Kahve falında mavi kapı görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi tahta kapı görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir