AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli çiçek görmek

Kahve falında mavi renkli çiçek görmek

Kahve falında mavi renkli çiçek görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına inanılır.

Kahve falında mavi renkli çiçek gördüyseniz:

  • Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Kahve falında mavi renkli çiçek görmek başarısızlığa düşeceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk çiçek görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renkte çiçek görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi çiçek toplamak onu kendisinden daha çok seveceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulur.

Kahve falında mavi çiçekler görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sevgisinin artacağına inanılır.

Kahve falında mavi çiçek görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz çiçek görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda mavi çiçek görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir