AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi çiçek toplamak

Kahve falında mavi çiçek toplamak

Kahve falında mavi çiçek toplamak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi çiçek toplamak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaratabilecek plan ya da projelerle ilgilenirken dahi liderlik pozisyonunuzu korumanızda fayda var.

Kahve falında mavi çiçek toplamak hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renk çiçek görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkte çiçek görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renkli çiçek görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda mavi çiçek görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine yorulur.

Kahve falında mavi çiçek görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına delalettir.

Kahve falında mavi çiçekli elbise görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi çiçekler görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir