AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk çiçek görmek

Kahve falında mavi renk çiçek görmek

Kahve falında mavi renk çiçek görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında mavi renk çiçek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen işlere karışmamanızda fayda var.

Kahve falında mavi renkte çiçek görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renkli çiçek görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mavi renk çiçek görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıda mavi çiçek görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi çiçekler görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz çiçek görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına inanılır.

Kahve falında mavi çiçek toplamak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına inanılır.

Kahve falında mavi çiçek görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir