AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkte çiçek görmek

Kahve falında mavi renkte çiçek görmek

Kahve falında mavi renkte çiçek görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, getirisinden daha fazla olacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, işlerinin azalacağına, isabetli adımlar atılacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte çiçek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarttıklarınız ya da ortaya çıkanlar sizi çok fazla heyecanlandırmasa da, elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında mavi renk çiçek görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli çiçek görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte çiçek görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında mavi çiçek görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda mavi çiçek görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında mavi beyaz çiçek görmek sorunların gittikçe artacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi çiçek toplamak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi çiçekli elbise görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir