AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi çiçekler görmek

Kahve falında mavi çiçekler görmek

Kahve falında mavi çiçekler görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi çiçekler gördüyseniz:

  • Çevrenizi geliştirmenize yardımı dokunabilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında mavi beyaz çiçek görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi çiçekli elbise görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, konforunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında mavi çiçek toplamak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli çiçek görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte çiçek görmek sıkıntıdan kurtulacağına, kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda mavi çiçek görmek hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk çiçek görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına delalettir.

Kahve falında mavi çiçekler görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir