AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi beyaz çiçek görmek

Kahve falında mavi beyaz çiçek görmek

Kahve falında mavi beyaz çiçek görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, darp edileceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz çiçek gördüyseniz:

  • Yanlışlarınızı ya da hatalarınızı inkar etmemenizde veya sorumluluklarınızı ihmalden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında mavi beyaz çiçek görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi çiçek toplamak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk çiçek görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında mavi renkte çiçek görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi çiçek görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkli çiçek görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi çiçekli elbise görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi çiçekler görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir