AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi çiçek görmek

Kahve falında mavi çiçek görmek

Kahve falında mavi çiçek görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, bahtın açılacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sıkıntılarını çözeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi çiçek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hareketleri ya da planlarıyla ilgili şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında mavi çiçek toplamak hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi beyaz çiçek görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına inanılır.

Kahve falında mavi çiçekler görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda mavi çiçek görmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renkte çiçek görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renk çiçek görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkli çiçek görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret eder.

Kahve falında mavi çiçek görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir