AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kapı açmak

Kahve falında mavi kapı açmak

Kahve falında mavi kapı açmak yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hem de para kaybettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kapı açmak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzu etkileyebilecek değişimler sırasıyla yerini almaya başlayabilir.

Kahve falında mavi kapı açmak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında misafire kapı açmak rahat bir işe girileceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kediye kapı açmak işveren pozisyonuna geleceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında balkon kapısını açmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, çok güzel adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğe kapı açmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabenin kapısını açmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğine kapı açmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yeni evin kapısını açmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir