AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk ışık görmek

Kahve falında mavi renk ışık görmek

Kahve falında mavi renk ışık görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk ışık gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla aranızdaki özel bir problemin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında mavi renk ışık görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde mavi ışık görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında mavi ışık görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi ışıklar görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde renkli ışıklar görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli ışık görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli ışıklar görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kırılan kalbin onarılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir