AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ışıklar görmek

Kahve falında mavi ışıklar görmek

Kahve falında mavi ışıklar görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi ışıklar gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce uzun uzun düşünmelisiniz.

Kahve falında mavi ışık görmek her şeyi kuralına göre yapacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde mavi ışık görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renk ışık görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ışıklar görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında türbede ışık görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, sadece kendisini düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ışık söndürmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında ışık vermek kazancının yerine gelmesine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine yorulur.

Kahve falında ışıklı vitrin görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir