AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli ışıklar görmek

Kahve falında renkli ışıklar görmek

Kahve falında renkli ışıklar görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli ışıklar gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmek isteyen kişilerle tartışmamalı, direnmek yerine destek olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında renkli ışıklar görmek arabuluculuk yapılacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde renkli ışıklar görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli ışık görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk ışık görmek muradın yerine geleceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında ışıklı görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ışıklı uçak görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ışıklı ruh görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, iyi şartlara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında cami ışığı görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir