AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk gömlek giymek

Kahve falında mavi renk gömlek giymek

Kahve falında mavi renk gömlek giymek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek gördüyseniz:

  • Doğru izlenim bırakmak istiyorsanız doğru yöntemi kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, günahların da affolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk gömlek görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli gömlek görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gömlek giydirmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi gömlek giymek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir