AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli ışık görmek

Kahve falında renkli ışık görmek

Kahve falında renkli ışık görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, mallarının eksileceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına delalettir.

Kahve falında renkli ışık gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde oldukça başarılısınız.

Kahve falında gökyüzünde renkli ışıklar görmek hayatının bir anda renkleneceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında renkli ışık görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renk ışık görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında renkli ışıklar görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ışık görmek daha temkinli ve garantici olacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ışıkta geçmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ışıkların söndüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla kırmızı ışıkta geçmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir