AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde mavi ışık görmek

Kahve falında gökyüzünde mavi ışık görmek

Kahve falında gökyüzünde mavi ışık görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde mavi ışık gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilerleme göstermeye başlıyor.

Kahve falında gökyüzünde mavi ışık görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde bir ışık görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde beyaz ışık görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde sarı ışık görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde ışık görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında gece gökyüzünde ışık görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde yeşil ışık görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kırmızı ışık görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir