AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ışık görmek

Kahve falında mavi ışık görmek

Kahve falında mavi ışık görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, yaşama dört elle sarılacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi ışık gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz her yere gitmeniz gerekmiyor.

Kahve falında gökyüzünde mavi ışık görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hayırlı bir eşe işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ışıklar görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında mavi ışık görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk ışık görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ve kırmızı ışık görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında ışık açıp kapamak aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde renkli ışıklar görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, son model arabaya sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ışığı açamamak başarıya ve zafere doymayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir