AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde renkli ışıklar görmek

Kahve falında gökyüzünde renkli ışıklar görmek

Kahve falında gökyüzünde renkli ışıklar görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kişinin geri planda kalacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde renkli ışıklar gördüyseniz:

  • Seyahat planlarında değişiklikler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında gökyüzünde renkli ışıklar görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde ışık görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde sarı ışık görmek hararetli olayların meydana geleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına işarettir.

Kahve falında gece gökyüzünde ışık görmek rahat edeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde mavi ışık görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde ışıklar görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde parlak ışık görmek geçim derdinin sona ereceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde yeşil ışık görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir