AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni pardesü giymek

Kahve falında yeni pardesü giymek

Kahve falında yeni pardesü giymek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, alim ve bilge insan olacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, ağzının tadının bozulacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında yeni pardesü giymek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya maddi başlıklı konularda düşünceli davranmanın olumlu karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında yeni pardesü giymek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmak arası terlik giymek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil pardesü giydiğini görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında lacivert pardesü giymek çok büyük sorunlar yaşanacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz pardesü giydiğini görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında mavi pardesü giymek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, zor durumda bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil pardesü giymek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında mor pardesü giymek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir