AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının pardesüsünü giymek

Kahve falında başkasının pardesüsünü giymek

Kahve falında başkasının pardesüsünü giymek yaşanan maddi problemlerin artacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının pardesüsünü giymek gördüyseniz:

  • Vereceğiniz bir karar özel bir ilişkinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında siyah pardesü giydiğini görmek müjdeli haberle geleceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sarı pardesü giymek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında başkasının pardesü giydiğini görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında lacivert pardesü giymek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında krem pardesü giymek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deri pardesü giymek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun pardesü giymek hikmet sahibi olacağına, evlat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında gri pardesü giymek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir