AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağına oje sürmek

Kahve falında parmağına oje sürmek

Kahve falında parmağına oje sürmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağına oje sürmek gördüyseniz:

  • Seyahatlere ya da eğitime para yatırıyorsanız beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında parmağına oje sürmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine işaret eder.

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarına oje sürmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında parmaklara oje sürmek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağa oje sürmek sağlık içinde yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz oje sürmek kendisini keşfedeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak oje sürmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil oje sürmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir