AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağa oje sürmek

Kahve falında parmağa oje sürmek

Kahve falında parmağa oje sürmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, aile hayatında sevinileceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına tabir olunur.

Kahve falında parmağa oje sürmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında parmağına oje sürmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaklara oje sürmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında parmağa oje sürmek ayaklandıracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarına oje sürmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz oje sürmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, kişinin fakirleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak oje sürmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil oje sürmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir