AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah oje sürmek

Kahve falında siyah oje sürmek

Kahve falında siyah oje sürmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine inanılır.

Kahve falında siyah oje sürmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uzman kişilerle tartışmanız kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Kahve falında siyah oje sürmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına delalettir.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklara oje sürmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmız oje sürmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında tırnağa kırmızı oje sürmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında parmaklara oje sürmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, psikolojik olarak düzeleceğine yorulur.

Kahve falında parlak oje sürmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarına kırmızı oje sürmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, her anlamda güçleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir