AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı oje sürmek

Kahve falında sarı oje sürmek

Kahve falında sarı oje sürmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı oje sürmek gördüyseniz:

  • Meslek hayatınıza dikkat edin.

Kahve falında sarı oje sürmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağına oje sürmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına oje sürmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, aydınlanacağına işaret eder.

Kahve falında birine oje sürmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe oje sürmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir