AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi minare görmek

Kahve falında mavi minare görmek

Kahve falında mavi minare görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, huzura erileceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına yorulur.

Kahve falında mavi minare gördüyseniz:

  • Bazı konulara olumlu yaklaşmakta zorlanabilirsiniz veya zorlayıcı olaylar sizi yorabilir.

Kahve falında mavi minare görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında uçan minare görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına yorulur.

Kahve falında minareli cami görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski minare görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eğik minare görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan minare görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çift minare görmek ele güne muhtaç olacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde minare görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir