AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift minare görmek

Kahve falında çift minare görmek

Kahve falında çift minare görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında çift minare gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı aktif tutmanız zaman içinde kazançlara neden olabilir.

Kahve falında çift minareli cami görmek bereket ve zenginlik bulacağına, gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çift minare görmek çok iyi şeylere, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında minare ışığı görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camii minaresine çıkmak sorunlu zamanlar geçireceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında minare yıkılmak daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında minareden inmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret eder.

Kahve falında depremde minarenin yıkıldığını görmek doğru olanı seçeceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde minare görmek hayır getirecek yollara girileceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir