AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde minare görmek

Kahve falında gökyüzünde minare görmek

Kahve falında gökyüzünde minare görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde minare gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı bilgilere ulaşılabilir.

Kahve falında gökyüzünde minare görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hak ve din yolunu bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında minarenin tepesine çıkmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine rivayet eder.

Kahve falında minare inşaatı görmek kötü halin son bulacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camii minaresine çıkmak bekarlar için güzel bir evliliğe, kötü kişilerden uzak durulacağına yorulur.

Kahve falında yanan minare görmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, umutların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında minarede ezan okumak iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında ışıklı minare görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çift minare görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, bilincin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir