AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan minare görmek

Kahve falında yanan minare görmek

Kahve falında yanan minare görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, güzel günlere kavuşacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, yaşam standartlarının artacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan minare gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında yanan minare görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minareden atlamak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde minare görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında minarenin eğildiğini görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında minare yaptığını görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çifte minare görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami minaresine çıkmak çocuklarının fazla olacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına yorulur.

Kahve falında mavi minare görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir