AnaSayfa / Genel / Kahve falında eğik minare görmek

Kahve falında eğik minare görmek

Kahve falında eğik minare görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, işlerinin yarım kalacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına yorulur.

Kahve falında eğik minare gördüyseniz:

  • Farkında olmadan her zamankinden fazla yiyerek rahatsızlanmanız mümkündür.

Kahve falında eğik minare görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eğik bilezik görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, heveslerin söneceğine işarettir.

Kahve falında eğik ev görmek özel hayatının renkleneceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında eğik ağaç görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında eğik balkon görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında başı eğik görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eğik bina görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eğik yüzük görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir