AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun kalem almak

Kahve falında kurşun kalem almak

Kahve falında kurşun kalem almak deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına alamet eder.

Kahve falında kurşun kalem almak gördüyseniz:

  • Moralinizin bozulduğu noktada yaratıcı düşünmek size iyi gelecek.

Kahve falında kurşun kalem ucu görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem bulmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi kurşun kalem görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem yemek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, adını işiyle duyuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kurşun kalem görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kurşun kalem toplamak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kurşun kalem kırmak çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir